Home again

Jag och Hanna stannade hos Julia efter shoppingen och såg den sista filmen i Sagan om ringen triologin (Kongungens återkomst) någon mer som har sett den? Jag har aldrig varit så intresserad av fantasy men efter det att jag började umgås med mina två favorit personer har jag fått testa en hel del nya grejer (ja Julia jag tänker på ridningen). Visst är det härligt med vänner som får en att testa nya grejer ;)

Hugs




Bild: Google


Shopping

Idag har Eclipse premiär. Även om jag inte ska se den idag tycker jag att det är jätte spännnade haha. Någon som ska gå på premiären? Jag tänkte se den någon vecka efter. Själv ska jag shoppa med kompisarna idag.
Hugs



Bild: Google

Iste

Det blev en otroligt varm dag idag. Höll nästan på att smälta bort när jag gick till Hanna.
Nu är vi hemma hos mig och har precis gjort iste. Det passar ju underbart i sommarvärmen.
Hugs

Du behöver

4 dl Earl Grey


4dl äppeljuice

3msk honung

Sedan blandar man bara ihop allt och låter det svalna.



Tadaaa!


Dagens funderare...

Ska snart iväg till Hanna. Det ser ut att bli en varm dag så man kanske kan klämma in lite bad idag med haha. Annars sitter jag bara och undrar vad jag ska ha på mig. Är det så för er också, att ni har hur mycket kläder som helst men aldrig något att ha på er?
Hugs

Fullt upp

Jag är nästan imporerad över hur mycket jag har gjort idag. I morse ringde Hanna och vid 12 gick vi ner och badade. Efter det gick vi hem till mig och käkade lunch, sen drog vi ner och fotade vid stranden efter det hem till mig igen för att fixa en ny header till Hanna. Sedan ner och bada igen, tillbaka hem till mig där vi gjorde en kladdkaka och såg på film. Och ändå fick jag sovmorgon till tio haha.
Hugs

Byxdress

Hittade den här byxdressen på Gina tricot. Jag har väldigt länge velat ha en, men jag har adrig hittat någon som jag verkligen gillat. Då dök den här upp haha, så när jag får lite mer pengar så ska jag åka iväg till stan och prova den. Gillar ni byxdressar?
Hugs


Ute i hagen

När man ser dessa bilder kan man kanske tänka att jag bor mitt ute på landet, men det skulle jag inte precis säga att jag gör. Dock finns det en hage i närheten där det sällan går några djur men i fredags (när jag fotade) var det hästar där.
Hugs



 


Rise and shine :D

Molnig dag idag, men man vet ju aldrig hur väder och vind förändras här... Jag hoppas i alla fall att det blir bättre. Idag har jag inga stora planer jag tror att jag kommer slappa med en bok.
Hugs

Tips

Jag kan verkligen tipsa om dessa två saker nu i sommar. Egentligen kan man andvända dem närsomhelst men det sommriga med dessa produkter är den härliga lukten.


Dagkrämen från Loreal. Jättehärlig och uppfriskande, den känns inte ett dugg fet som vissa krämer (enligt mig) lätt gör.



Underbart body butter från The Body Shop. Vem säger nej till hallon ;)
Hugs


100626

Vi (jag & Julia) vaknade superutvilade idag. Det var jätte varmt idag så vi gick ner och badade efter frukosten. Länge leve sommaren.
Hugs

The night is young, just like us

Det blir lite sleep over party hos Julia ikväll, förutom party delen. Men lite mys klämmer vi nog in haha.
Tidigare idag tog vi lite bilder och här kommer några som Julia valde ut medan jag rafsade åt mig sova-över-stuffs.
Hugs









Midsommar middag...

Nu är midsommar middagen uppäten. Egentligen brukar inte vi i min familj fira så mycket midsommar, vi sitter mest och äter lite sill och låtsas vara svenskar haha. För jag kan i alla fall inte komma på något som är mer typsikt svenskt än midsommar Hoppas att ni också har en trevlig midsommar såhär långt.
Hugs

Glad midsommar

Jag vill börja detta inlägg med att önska er en glad/trevlig/rolig midsommar. Vädret idag vill jag inte kommentera för det kommer ändå ändra sig precis när jag trycker på Spara & Publicera knappen. Ha det gött :)
Hugs

Englishman in New York- Sting


It goes black and white

Behöver jag säga att vädret är skumt!? Det bestämde sig för att bli supervarmt, jätte  bra när man skuttar runt i skogen i mörka långa jeans. Jag är imponerad över att jag inte smälte.
 Jag och Julia var ute och fotade idag, sedan gick vi ner och badade, stort :D för det. Här kommer några bilder från skogen.
Hugs




Dagens vill ha outfit

Detta skulle jag gärna ha på mig idag. Inte för att vädret på något plan skulle tillåta det, om jag inte lyckas matcha det med termobyxor och vantar. Nej så illa är det inte haha, men fint väder är det inte precis.
  Jag gillar verkligen stråhatten. Jag ska verkligen leta efter en sådan i sommar.
Hugs



 




































Te

Nu tänkte jag sätta mig och ta en kopp te, känner mig lite dåsig i huvudet. Det kan bero på det plötsligt bestämde dig för att bli jätte varmt idag, så det blir väl en del vatten också.
Hugs


Dagens outfit

Idag körde jag bara en enkel outfit. Enjoy ;)
Hugs



Linnet: Jc
Jeans: Jc


 

Armbandet med hjärtan är från en loppmarknad i Finland, det andra armbandet är från Åhlens



Halsbandet har jag gjort själv.

Vädret

Jag börja tycka att vädretsmakter ska bestämma sig för ett väder per dag. Just nu skymmer en massa gråa regnmoln himmlen men imorse var det ju så fint. Hmm kanske det får bli en filmdag resten av dagen.
Hugs



 Hanna i regnvädret


Sovmorgon

Jag tog verkligen en sovmorgon idag. Jag sov till tio! Det är ganska ovanligt för att vara jag, men gött var det. Soligt är det så jag ska inte sitta här inne och dega längre.
Hugs

Te amo- Rihanna

Är totalt fast i den här låten. Jag kan lyssna på den nästan hur många gånger som helst.
Hugs



Systrar i Jeans

Vilken otroligt mysig film det är. Någon som har sett den? Jag har sett den första filmen och läst alla böcker, jag kan verkligen rekomendera att läsa dem nu i sommar. Jag gjorde det förra sommaren, verkligen mysigt.
Jag tycker om att karaktärerna är så olika och att det är vänskap det handlar om, annars kan man bli ganska trött på att nuttegullig romantik hela tiden. Jag tycker att det är en jättebra mix av vänskap, sorg och kärlek. Rekomenderar filmen och böckerna starkt.
Hugs



Bild:Google


Smile :)

Har suttit och lyssnat på denna låten ett tag nu haha. Gillar den starkt. Dessutom har solen kommit fram på riktigt himmlen är till och med blå. Vädret är riktigt skumt idag.
Hugs
  

Lite söndagsmys

Här i Göteborg har vi nog nått häjden på skummastväder-skalan. Det är skinande sol och spöregn. En del av mig säger "Gå ut i solen Sandra" den andra "Nej fy det regnar, stanna inne och ät lite nappar." Den andra delen har övertaget. 
 Hörde jag ordet kaffe i köket. I´m on my way.
Hugs 



Liar liar

Jag såg den igår. Den är ju så sjukt bra! Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har sett den haha. Den blir aldrig dålig för mig haha. Riktigt klassiker. Har ni sett den?
Hugs







Bilder; Google


Det var en gång...

Så fick Daniel sin prinsessa. Jag måste säga att det är rätt gulligt. Jag såg inte själva bröllopet men jag såg lite på när de åkte vagn runt stan. Jag kände att jag var tvungen för jag har ju en ingift släktning som jobbar där, han gjorde bland annat brudbuketten. Han var med på tv haha! Så jag hoppade uppochner lite när jag såg det haha. Jag ville inte heller missa Kronprinsesans klänning, verkligen vacker var den. Jag såg också när SÄPO-agenterna kom joggande bredvid vagnen.  Det blir sju kul km för dem. Lycka till önskar jag.
Hugs

Kyssen!

Bild: Härifrån


God morgon

Denna morgon inleds med städning i garderoben. Vilket verkligen behövs! Sedan ska jag och mammaåka iväg till stan och hitta en konfirmationspresent till min kusin. Det ser ut att vara regn här, hoppas att det inte  regnar uppe i Stockholm nu när Victoria och Daniel ska gifta sig. Hoppas att det inte regnar hos er heller.
Hugs

VM

Jag gör ett tappert försök att titta på VM. Jag börjar tröttna lite smått på vita och gröna gubbar som springer efter bollen som liknar en pingisboll. Behöver jag säga att fotboll inte riktigt är min grej haha. Jag tror att det är England mot... Alg. Vad är det, Algeriet eller? Nej det är dags för lite zappning.
Hugs

Grönt é skönt

Nu har jag stekt lite i solen. Åh vad härligt det är. Det blev lite längre idag eftersom jag hade både läsning och musik med mig ut.
  Nu tänkte jag pyssla om mina naglar lite, både mannikyr och pedikyr plus att jag ska andvända min supernagelfil haha. Sommarlov är härligt.
Hugs


Ut i solen

Nu ska jag ut i solen och ha det gött. Tänkte ta med iPoden och Chic. Jag önskar er en bra fredag.
Hugs


2010-06-17

För att ha sommarlov träffar jag rätt många lärare. Te.x. idag sprang jag på min engelskalärare när jag var påväg hem från tåget. Undra vad han gjorde här? Måste lärarna jobba fast alla elever fått sommarlov? På tal om sommarlov så har jag nu haft sommarlov en vecka (hurra!) och hittills är jag väldigt nöjd.
Hugs

Synkoll

Hm... vad ska man hitta på idag då? Jag har inte så mycket mer planerat än en synundersökning för mitt moped tillstånd. Jag tror att jag kommer att behöva mina glasögon när jag kör men jag är inte jätte säker. Det få vi väl se (ordvits) haha. Ha en härlig dag alla!
Hugs

Har solat

Idag är jag riktigt stolt över mig. Nja bara lite. Jag har kört igång både tvätt och diskmaskinen plus att jag ska stryka lite. Men jag gick ut och solade lite ialla fall, jag tyckte att jag förtjänade det haha. Det blev inte så länge för jag fixar inte att ligga still så länge haha.
Hugs






























Glöm inte solkrämen :)


Birdie

Den här sötnosen såg jag i all hast när jag var på väg för att köpa kattsand i måndags. Sedan på kvällen såg jag den igen när jag var och fitade med min systemkamera. Det känns så hemskt samtidigt med tanke på att det kan komma en katt och ta den när som helst. Antar att det bara är naturens gång. Här kommer en liten bild ialla fall.
Hugs




Sala(j)mi

Jag har så fruktansvärt ont i armarna. Jag och Hanna bar lite mer än 6.4g salami var ca 500-700m. Tack och lov att vi gick hem till mig och tog cykeln annars hade vi haft ännu mer ont i armarna. Båda mina händer skakar fortfarande! Jag kanske lider av lite klenhet i armarna.
Hugs



 Två av lådorna


Ursäkta men jag måste skruva loss den här bänken

Det flöt på bra hos Tandis. Nu ska de börja dra och hålla på så att tanden jag har i gommen hamnar på rätt plats. Det känns som om det kommer ta en evighet men det är väl värt besväret. Hoppas jag... Dessutom får jag byta färg på gummibanden varje gång jag är där haha.
Hugs
  





  För er som undrar över rubriken kan jag säga att det var en kille som kom och sa det till mig när jag väntade på tåget. Han sa det så naturligt så att jag nästan började skratta.

Idag...

är det för det första sol (jippie!) för det andra ska jag till tandläkaren (blä) sedan  dela ut salamin (-.-') men efter det ska jag försöka få med mig Hanna och bada (Jaaa!)
Idag ska jag troligtvis få reda på hur länge jag ska ha min tandställning. Jag hoppas på Inte allt för länge, men det kanske bara är önsketänkande...Har ni eller har ni haft tandställning?
Hugs


Kattsandsutflykt

Vissa dagar uppskattar jag verkligen att jag bara bor 1km från ICA. Jag och katten fick ett litet kattsandsnödfall, den var slut. Så jag slängde mig på cykeln åkte ner till ICA. Inne på ICA stod min bildlärare (lärare slipper man inte ens på sommarlovet haha) men jag reflekterade inte så mycket över det då. Hon som stod i kassan tittade lite konstigt på mig när jag stod med kattsanden i högsta hugg haha. Sedan fick jag cykla hem med resten av krafterna (okej så illa var det inte). Så vad har ni gjort hittills?
Hugs




 Gammal bild. Tratten bettyde inget livshotande.


Dagens accessoar

Ugglor är ju bara för gulliga. Jag köpte denna på Ur&Penn förra året. Samma år köpte jag också en jätte gullig tröja med en uggla på. Nu har väl min uggle-hysteri dempats lite haha, men jag älskar fortfarande detta halsband.
Hugs


Hälsning från Finland

Pappa kom hem för någon timme sedan. Han och min faster har varit i Finland för att rensa lite i min farfars gammla lägenhet och... bla,bla... Ialla fall så fick jag en liten hälsning.
Hugs





På tal om ingenting. Detta är mitt 100:e inlägg

Just nu

Vädret är (som alltid) lite skumt. Det är varmt men molnigt, men jag funderar ändå på att hitta på något ute.
   Mamma håller på och öppnar och stänger alla dörrar för att göra någon "gnissel- koll" det ser lite kul ut. Nej, jag tror att det blir lite kaffe och sedan en promenad.
Hugs


Tillbaka

Nu är jag tillbaka från en joggingtur och en dusch. Jogga på morgonen är kanske inte riktigt min grej för jag känner att mitt huvud inte riktigt är med, eller så behöver jag bara vänja mig. Nu är det dags för frukost.
Hugs

Shoes

Jag hittade ett par gladiatorskor som jag är nöjd med. Helst skulle jag nog velat ha dem i brunt, men jag tror inte att det hade funkat med klänningen jag ska ha till. Det kanske hade gjort det men svart kändes mer neutralt.
Hugs


Skorna är från Park West


Min mormors gammla klänning som hon sytt själv. Finns inget bättre än att fynda i andras garderober hehe.


Lätt kommet lätt förgånget

Solen har gömt sig bakom molnen igen :( men jag är på topp ändå. Snart ska jag och Hanna iväg och shoppa skor. Jag tänkte försöka hitta ett par gladiatorsandaler. Det roliga är att jag hatade sådana skor förra året och nu tycker jag att det är hur snyggt som helst. Fast jag gillar fortfarande inte när de börjar "klättra" upp på benen.
Hugs 



I want to hold your hand- across the universe (Beatles)

Skymtar sol

Jag vaknade nästan i chock idag haha. Först vaknade jag lite lätt av att solen (!?) kikade in. Så jag satte mig upp på 2 röda och nästan skrek "Det är sol ute!" haha. Har ni någon sol?
Hugs 



Kanske kan lämna paraplyt hemma...


Filmmys

Nyss såg jag och Hanna Sex and the city (1:an) men vi hann inte se klart hela. Det var riktigt inneväder idag, men jag och Hanna var och tog några bilder som jag kanske kan lägga upp sedan, om det är ok för henne.
Hugs


Lunch

Jag har haft en väldigt lugn förmiddag. Suttit och läst. Jag läser en bokserie på 47 böcker och nu är jag på 21 så jag har några böcker kvar haha. Annars är det bara lugna gatan.
Hugs



No plans

Idag har jag inget planerat och inget jag måste göra. Tråkigt kan man tycka men jag tycker att det är sååååå underbart. Vädret tråkar sig så ut kommer jag nog inte men vad gör det när man har sommarlov!
Hugs








Skolavslutningen

Jag tog några bilder från min skolavslutning. Kvalitén är som den är men hoppas att de duger.



 Tårta.

 

 Några kompisars outfits






Outfit (Jag har gula naglar)



Lite sång



Vi var rätt många. Det fanns ungefär dubbelt så många till.

Hoppas att alla får en underbar torsdag.


Skolavslutnings fix

Nu har jag bara smink och smycken kvar sedan är jag klar med allt fix. Jag har hållt på sedan 8 och fixat och grejat.
Tänk idag slutar jag. Det känns inte så, men det gör det nästan aldrig haha. Vädret är mulet (som vanligt på skolavslutningen) men jag får vara mitt eget lilla solsken haha.
Hugs


Håret nästan torrt

Jag är så glad att jag tog stövlarna. Det blev regn fruktansvärt mycket regn. Så mycket regn så fast jag kom hem vid ett, så har inte mitt hår torkat riktigt än haha. Nu tänkte jag mysa lite med te och något gott.
Hugs

Stövlar eller inte stövlar?

Vad skönt det var med lite sovmorgon, det var verkligen välbehövligt haha. Tänk att imorgon slutar jag. Det känns verkligen underbart. Just nu sitter jag och funderar om jag ska ta stövlar idag. Det är lite mulet men det regnar inte. Jag antar att om jag tar stövlarna så kommer det inte regna och om jag inte tar stövlarna kommer dte regna hela dagen. Idag så ska vi gå en promenad runt sjön (ca 8km) och det kommer ta hela skoldagen. Stövlar eller inte stövlar, hmm.
Hugs




Strike

På något magiskt sett skämde inte jag ut mig totalt på bowlingen, men jag var väl inte precis bäst heller. I alla fall så lyckades jag sätta 5 strike (inte på rad) dock, vad jag kan minnas, fick jag inte en enda spare haha. Filmen var okej. Kanske inte den  jag skulle prioriterat först, och jag ville inte precis ha 10 slakt-scener i minnet av den sista veckan för teminen haha. Men visst hade den sina ljusa och oliga stunder.
Hugs


Bild: Google

Bowling och bio

Det är det vi ska göra idag. Tänk om alla skoldagar hade sett ut så? Då kanske man faktiskt hade gråtit på skolavslutningen haha. Nej men allvarligt då skulle jag sakna alla våra disskutioner om lärarnas knäppa idéer och de har ju fört oss samman.
  Om jag inte tar helt fel blir filmen Robin Hood, kanske inte riktigt min typ men jag ger det en chans. Bowlingen, är det bara att hoppas att jag på något magiskt sett blivit jätte duktig.
Hugs

Final Countdown

Filmen var "Sommaren med Göran." En riktigt härlig film tycker jag :) Jag har sett den en gång tidigare.
  Efter skolan blev det lite sista veckan shopping. I alla fall för H och J´s del, jag har redan fixat allt haha, men jag shoppade lite också: ett par nylonstrumpbyxor ( i fall det skulle bli kallt på skolavslutningen eller om mamma inte låter mig ha en så kort klänning med tanke på "klänningen-blåser-upp-faktorn) och en supernagelfil.
Hugs




Dagens outfit

Nalkas det regn? Hoppas inte och hoppas verkligen inte att det blir regn på skolavslutningen, som det alltid har en tendens att bli haha. Man får helt enkelt vara sitt eget lilla solsken på torsdag. Idag blir det städning i skåpen och i klassrummet. Sedan blir det någon film. Riktigt mys sista veckan i skolan.
Hugs



























Linne: JC
Kofta: Only
Jeans, trekvart: Vila


Grillat é gott

Årets första grillning blev av idag. Nu när jag tänker på det har jag gjort många "årets första" den här veckan :) I alla fall så blev det ryggbiff med potatis och lite grönsaker mums!
Hugs



En stund sen...

Jag tänkte gå ut och sätta mig i solen en stund till och läsa min Chic. En helt klart prisvärd tidning haha. Någon som brukar läsa Chic?
Hugs



 På bilden kan ni se klänningen, vars axelband jag kortade ner...
(källa: tolalt-onödig-fakta.com XD)


Dancing on my own- Robyn

Blev väckt av solen i morse, sådant är alltid mysigt haha. Snart blir det frukost och sedan ska jag korta axelbanden på en klänning som jag köpte igår. Sedan ska jag ut och njuta i solen.
Hugs



Bio

Jag såg den efterlängtade Sex and the city 2 med mamma idag. Vilken härlig film! Det är så roligt att karaktärerna fortfarande är de samma som i serien och den förra filmen. Dessutom sitter man och dregglar över alla snygga kläder haha. Jag analyserar inte filmer så noga i min värld finns nästan bara Bra eller Dålig och den häe filmen är bra och absolut sevärd!
Hugs


Dagens "Check it out"

Idag blir det bio, shopping och min sista lördagstennisträning (tror jag) allt kommer inte precis hamna i den ordningen... Ha en härlig lördag!
Hugs

Detta tänkte jag kolla in idag...


Årets andra dopp

Efter den onödigt långa fredagen gick jag och Juppa ner och badade. Härligt! Det var något varmare i vattnet idag än 8.15 onsdags haha. Inte så mycket mer.
Hugs



Juppa plaskar ;)
Ha en underbar fredag!

Lyckan är inte evig, sorgen är inte oändlig

Nya tag idag! Jag fasar lite för att dagen är riktigt seg men efter den andra mattelektionen flyter det på rätt bra. Varför har man egentligen två mattelektioner? Hoppas att lärarnen har rättat provet, jag har svaga förhoppningar på det. Har ni eller har ni haft lärare som är snabba på att rätta prov?
Hugs

Dålig dag

Jag har haft en så fruktansvärt dålig dag idag. Jag orkar verkilgen inte dra hela historien, men idag har jag varit så irriterad, frustrerad och rastlös. Att vara rastlös är det värsta jag vet, för jag har ingenaning vart jag ska ta vägen med mina tankar eller med hela mig. Jag vill bara gå runt och det gör mig stressad och hela huvudet jagar runt det med. Nej rastlöshet är det värsta jag vet. Så jag tröstar mig med lite kladdkaka och te.
Hugs



2010-06-03

Snart är det äntligen helg. Jag måste bara klara torsdagen sedan vår sjukt långa fredag. Jag undrar hur lärarna tänkte när de gjorde fredagen till den längsta dagen. Ialla fall ska jag leva i nuet en stund, torsdagar innebär So, Slöjd, Svenska och No. Sedan slutar vi haha.
Hugs

20.11









Nu tänkte jag göra lite te.
Hugs


Årets första dopp

Vi fick bada på gympan. Fy vad kallt det var! Men när man gick upp ur vattnet blev det en sådan varm och go känsla när man stod i solen. Underbart. Jag fick några bilder men de är inte de bästa.
Hugs



 

 


Gympa om 55 min

Jag ska rätt snart börja gå till skolan. Gympa är första lektionen och en liten fågel viskade att man kan få bada. Jag är ju som jag är, så jag måste ju försöka ta ett dopp i alla fall. Kan rapportera hur det gick. Jag tror att ordet kallt kommer andvändas flitigt idag.
Hugs

1 juni 2010

Jag har varit ute och joggat, underbart väder till det. Jag har haft en liten paus med det eftersom det har varit superkasst väder nästan varje tisdag så idag tänkte jag, "Nu kör vi!"





 En mangosmoothie efter massa slit på hemkunskapen. Bla. sitta i en diskmaskin (!?)



Solade benen på en rast. "Lovely" is how you spell it!


Klädkris

Hmm, jag har lite svårt att bestäma mig för vad jag ska ha på mig så jag får dyka ner i garderoben snart igen.
  Det är ju första juni idag, det betyder att det bara är tio dagar kvar till att sommarlovet börjar. Häligt! heter det ;) När börjar erat sommarlov?
Hugs

RSS 2.0