Hört på lektionen:

"För första gången på nio år glömde jag papprena hemma, så vi kör lite improviserat. Jag har inte gjort denhär labben på tre år så jag ska se om jag kommer ihåg allt. Det är brandfarligt och explosionrisk." //No-läraren

Man måste ju bara älska vår no-lärare. "Så vi kör lite improviserat" det är en no-lektion som jag inte glömmer på ett tag haha. Tack och lov exploderade inget.
HUGS


It's like catching lightning...

Det ser en aning frostigt ut där ute. Kallt är det också, jag väger fortfarande vinterjackan mot höstjackan. Det lutar en aning mer åt höstjackan för det kan ju bli varmare framåt dagen. Dessutom ska jag iväg till "stan" för att plugga lite mer moppe-teori och då orkar jag inte släpa på den tjocka vinterjackan. Men det är ju suuuperkallt ute...
HUGS


You break through my deafness, swing open the curtain

Matteprov och So förhör är It-grejerna denhär veckan. Och just nu börjar mitt huvud kännas smått segt efter allt pluggande, speciellt matten men den brukar väl vara det segaste.
HUGS 


Källa:Google


Concrete jungle

De här bilderna tog jag och Julia för så pass länge sedan att jag skulle börja kalla de gamla. Men för de som vill veta det exakta datumet ska jag berätta, 2010-09-18.
HUGS






Walking in this shoes?

Åh som jag skulle vilja ha dehär skorna. Adore them! Men jag måste nog göra en ekonomicheck för jag måste ju ha lite pengar till Londonresan också. Men jag tror nog att jag ska klara båda.
  Hmm det var jag som skulle börja spara mina pengar va?...Nae det måste ha varit någon annan.
HUGS

Själv föredrar jag nog de mörkbruna.



And I know right where I fit in

Så blev det måndag igen i alla fall, men jag är riktigt nöjd med helgen så det gör inte så mycket haha. Dessutom har jag en rolig skoldag framför mig... nåja allt ör ju relativt.
HUGS

Lite fler bilder från Bokmässan i lördags.


Bokmässa 25/9 2010

Tillbringat dagen på bokmässan med Julia och mamma. Det blev några böcker som fick följa med hem och fast fötterna värker var det verkligen värt det. Dessutom var det en regnig dag i Göteborg så det passade perfekt att vara inomhus.
HUGS

Fick en bok signerad av Katarina Janouch.



Blondinbellas bok Egoboost! Känns som en riktigt läsvärd bok.



Samt en Elle för 20 kr! Ett riktigt kap måste jag säga.



Båda mina och Julias böcker.


I get by with a little help from my friends




I don't know how to get by. Seems like we can't make it alright

Idag bakade jag Cornflakeskakor. Det kändes som en sådan okomplicerad grej att göra när man är en latbagare haha.

Receptet  var superenkelt

100g margarin
1.5 dl socker
0.5 dl sirap
4msk kakao
5dl cornflakes

Koka ihop alla ingredienser, förutom cornflakesen, i 2-3 min. Blanda sedan i cornfleaksen och skeda upp smeten i muffinsformar. Det blir väl ca 15st.



But I can´t let go

Nu tänkte jag läsa min Chic som kom igår, sedan är det nog dags att gå till skolan. Det bästa av allt är att det är studiedag imorgon, jippi haha.
HUGS




I need to count on myself insted

Min sista körlektion var det. Landsvägskörning var det som gällde. Hujedamig vad kallt om benen det var, jag kan inte ens fatta att det finns folk som åker moppe i shorts. Det är klart att man måste öva lite på egen hand också,men godkänd blev jag i alla fall. Yääy! 
Min körlärare sa också att jag kunde teorin bra och han sa t.o.m att jag hade en bra chans att klara provet, och han är inte den som slösar med beröm.
HUGS



I wanna listen to my own heart talking

Gick upp lite väl tidigt idag men det brukar jag ju göra haha. Jag är väldigt dålig på att uppskatta tid, saker går alltid mycket fortare än jag tror. Bättre för tidigt än för sent i alla fall. Jag kan väl fördriva tiden med en kopp te.
HUGS


Have you heard the news today?

Måndagen är avklarad och en hel del av veckans läxor är i alla fall påbörjade. Det blev plugg och te- måndag med Hanna och Julia. Det har blivit en tradition kan man säga haha.
HUGS


190910

Jag har alltid velat ha ett frukträd, så förra året kom mamma hem med ett litet plommonträd i framsätethaha. Bara känslan av att kunna gå och plocka frukt från tomten är så härlig. Nu var det ett väldigt ungt träd så jag trodde inte att det skulle få några plommon, men tadaaa!
HUGS


Status...

Just nu slappar jag och är allmänt onyttig haha. Men jag har också gjort en del duktiga saker te.x. så har jag pluggat matte och läst No:n. Så lite kan jag förtjäna haha.
HUGS 


Spinning around

Efter skolan så ordnade jag och Hanna lite fredagsmys och sedan kom Julia som fick gå den långa dagen. Varannan vecka får halva klassen gå till 15.20 och andra halvan till 14.30. Så det blev en riktigt bra avslutning på veckan.
HUGS


Street lights, big dreams, all looking pretty

Dagens mysoutfit visas idag eftersom vädret idag är skyfall med matchande blåst.
HUGS



When I fall and hit the ground...

Det var på tiden att jag skaffade en bild till min ram
HUGS




Plays the mix that diego mixes con la salsa

Detta var sista gången hela skolan sprang våra 8km runt sjön. Åtta freak'n kilometer och jag gick inte något haha. Efter ungefär halva vägen så fick jag världens kramp i mina vader så jag fick köra på ren viljestyrka en bit, men sedan måste det ha gått över för jag kände det inte förrän jag var i mål.

Efter det stack Hanna och jag hem till Julia och lyssnade på lite musik haha.
HUGS



 Las Ketchup- The ketchup song (Asereje)

Så många minnen haha.

Because my dreams are bursting at the seems

Antagligen är det lika dåligt väder imorgon som idag. Det känns lite lagom taggande att veta att man förmodligen kommer att springa 8km i hällregn i morgon. Hmm lärare har så konstiga idéer, nej det ska faktiskt bli kul. Förutsatt man inte får en lerinpackning i skogen.
HUGS


Time for tea

Även om mitt teintag idag borde hamna under "Missbruk" så ska jag nog ta en kopp till. Det är ju så gott.
HUGS


out of my life, out of my mind



Fariytale gone bad- Sunrise avenue

All these laws

Sitter och kladdar med mina oljefärger. Målar en helt nuts bild av New York haha, jag vet inte den kanske hamnar här på bloggen. Det var längesedan jag målade med olja, jag fick ett kit på min 14:års dag tror jag men jag målade inte så mycket. Jag kunde inte göra rätt. Men var finns lagboken för oljemålning egentligen?
HUGS

These streets will make you feel brand new

Efter liiiiite övertalning lyckades jag få med pappa till Allum för lite shopping. Detta var vad jag fick med hem.
HUGS



Skjorta: JC 299kr



Halsduk: Gina tricot 99kr


Vähän lauantai lauantaina*

Vaknade lite sent idag så jag fick lägga i en växel så att jag skulle hinna bli klar i tid innan träningen börjar. Och som alltid när jag lägger i en växel till blir jag klar en halvtimme före, jag vaknade ändå kl åtta. Det finns två sorters personer, Den som lär av sina misstag och Den som inte gör det, gissa vem jag är haha.
HUGS



(* Lite lördag på lördagen)

You can´t back down

Jag skulle dra en vild gissning på att de flesta kommer sitta bänkade vi tv klockan åtta, men jag kommer nog sitta bänkad... tja här kanske. Tänkte vänta på att Julia loggar in på msn. När man talar om trollen. Så jag önskar er en bra kväll nu.
HUGS


Nej tack...


I wanna make your bed for ya, then imma make you swallow your pride



Rihanna- Only Girl

Onsdagslyx

Efter skolan skulle jag till frisören, efter det passade jag också på att göra några moppeövnings-prov. Sedan belönade jag mig med en dubbelnougat och en tidning. För att ha suttit och gjort övningsprover från kl 15.00- 17.00 måste ju vara värt något.
HUGS



Vit som ett lakan

Jag kör lite Inför-det-allra-sista-skofotot-på-högstadiet-mannikyr-och-spa. Vilken tur att jag inte tog det långa namnet, ha...ha...ha... Ha en mysig tisdagskväll alla.
HUGS


performance jugeln

Tisdagarna är egentligen inte så långa men på något sätt lyckas dagarna bli så otroligt sega. Jag höll nästan på att ge upp efter kl 14.00! Vi fick också reda på vilket betyg vi fick på våra teknikarbeten. Jag stör mig lite på att man får reda på betyget innan man får själva kommentaren, visst jag dör av nyfikenhet men jag kan inte riktigt fatta vad betyget innebär... Nu är det dags för lite So läxa.
HUGS



Probably the Funniest Cat Video You'll Ever See

Åh vad jag älskar denna videon. Jag har sett den hur många gånger som helst men jag skrattar ändå lika mycket.
HUGS


BEAUTIFUL BLOGGER AWARD



psst. Här kan de länkade kopiera symbolen.


Denna gulliga awarden fick jag av underbara Carro!


 

- Som Award ska jag/du kopiera in awardbilden i min/din blogg för att visa att jag/du fått den.
- Tacka och länka tillbaka till den jag/du fick awarden av.
- Ge awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder
- Skriv 7 intressanta saker om mig/dig själv.

 Sju intressanta saker om mig då...hmm... ehh... okej här kommer de:

1. En av mina förebilder är min kusin Maria för att hon är en sådan underbart smart, trevlig och pratglad person.
2. Folk tycker att jag ser äldre ut än jag är (15år).
3. Jag älskar själva skapandet. Te.x. att sy kläder, teckna och göra smycken.
4. Jag älskar också att fotografera.
5. Jag har en mållista och en måbralista (kusinens idé)
6. Jag fick ett ägg i huvudet och ett getingstick första skoldagen i 7:an
7. Jag är en morgonmänniska.


Jag skickar vidare denna symbol till:

Hanna, MIMI, Linnea, Daniel, Caroline,EMma, Ida



Big lights will inspire you

Har verkligen inte gjort mycket idag, men det känns skönt. Jag har mest suttit med penseln i handen.
HUGS






Frukosten

Jag har börjat tycka att valigt vitt bröd inte smakar så mycket. Så igår cyklade jag och mamma ner till ICA och köpte bl.a. Euro shoppers rågbröd, som jag testade i morse ;)
HUGS


No more

Det verkar som om min förskylning håller på att släppa, jag har i alla fall inte ont i halsen mer. Något som däremot inte har släppt är min tandvärk. Jag har ju en tand i gommen som ska justeras till sin plats, men som man säger No pain, no game.
HUGS


And all over again

Första tennisträningen är avklarad, det kändes verkligen att jag inte hade spelat på länge haha. Skönt att få igång lite träning så att man kan sätta i sig lite marabouchoklad med gott samvete. På tal om det, pappa köpte en ny smak med polka. Smakade inte så mycket polka som jag trodde men annars helt ok. Någon mer som har testa den?
HUGS


Even if it ain’t all it seems

Snart är det väl dags att hitta på något till fredagsmyset. Jag är faktiskt riktigt dålig på att ha riktigt fredagsmys haha. Jag har väl inte riktigt det som vana... Hur ser fredagskvällen ut för er?


If I could make it here

Här kommer en outfit bild. Vi hade en väldigt kort dag idag eftersom vi har haft teknikvecka. Det passade mig väldigt bra eftersom jag ska till tandis idag kl 14.00 så då slapp jag gå ifrån skolan. Det neativa är att: just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra haha.
HUGS

Blev en enkel mysoutfit idag med tröjan som jag fått av min kusin :)


Dagens outfit



Ledsen att jag inte har bloggat på hela dagen, men jag har haft fullt upp.
Hoppas att ni haft en bra dag.
HUGS

Teknikvecka

Teknikveckan i skolan rullar på. Uppgiften dethär läsåret är att göra en förbättring på någonting. Vi ska inte "göra" grejen på riktigt, bara skapa en idé. Jag har i alla fall tänkt göra en kasse som är gjord av vasstjälkar för att hitta en ersättning för plastpåsar, och såhär går just nu:
HUGS



Här är bottnen som jag målat så fint haha



Ett av handtagen



Detta otroligt gröna papper ska jag klistra på sidan av påsen :)

Breakfast at home

De flesta vill väl äta nyttigt, men jag brukar känna mig riktigt seg på morgonen. Så igår kom jag på den brilljanta (host, host) idén att skära upp lite grönsaker kvällen innnan. För på morgonen har jag minimalt med tid och jag kan tänka mig att de flesta har det. Så det är mitt lilla frukosttips.
HUGS




RSS 2.0