Sockerkicken?

Jag går i 8:an så jag har väl inte riktigt valt vad jag vill göra i resten av mitt liv men jag har mina funderingar. Ialla fall så fick vi besök av studievägledaren eller sockerkicken som jag valde att kalla henne. Ibalnd undrar man om vissa lärare går på något, men man blev ialla fall peppad att välja något kul. För mellan alla röstnivåerna och gestikulerandet fick man ju faktiskt ut något av det. Jag tror ialla fall att hon hade lite för mycket socker på flingorna i morse haha.
Hugs Bild: Google


Morgon outfit

Såhär tänkte jag se ut i skolan idag. Godkänt? ;) Hoppas att ni har en bra fredag.
HugsTa det piano

Jag ska lära mig låten (Everything I do) I do it for you på piano så jag övar lite hemma. Föressten gissa vilken låt som spelas på radio nu... Men jag kände att jag behövde en lite paus så jag bloggar lite istället haha.
Hugs


Kortonsdag

Det har aldrig passat såhär bra med en kortonsdag, nu finns det lite hopp för resten av veckan. Jag har nämligen lyckats klara av nästan alla läxor för veckan så nu blir det lite chill med all planering. Nu ska jag hitta skorna jag ska ha på min konfirmation nästa helg. Vi ska nämligen prova kåpor idag så för att hitta rätt längd behövdes skorna.
Hugs


Välkommen till min nya blogg!

Vill du kolla in den gammla bloggen?

http://lookschic.blogg.se/


RSS 2.0