Snart...

Snart bär det iväg till flygplatsen :) Sedan blir det en mellanlandning i Oslo, efter det är jag på väg till London! Men först ska jag äta lite frukost.

Är tillbaka på torsdag 4/11. Tänkte att jag skulle göra några tidsinställda inlägg, men det känns så fruktansvärt opersonligt så ni får helt enkelt vänta.
HUGS

Ha en bra vecka alla :)



Bild: Google

Man kan ju aldrig veta

Har riktig packångest just nu. Jag vet inte vad jag ska ha med mig eller hur mycket jag ska ta. "Tänk om jag behöver den där tröjan, nej jag andvänder den ju aldrig... men jag kan ju börja andvända den...hmm" är en av tankarna som susar förbi i huvudet.
HUGS


It's such a gorgeous sight

Såhär kan det gå om man har en katt som börjar tvätta sig precis när jag plockar fram kameran.







Såhär kan det gå när matte ställt stativ och kamera efter den liggande katten, och katten plötsligt sätter sig.

Såhär kan det gå när katten har tratt





Såhär såg det ut när katten var liten




Höstlov

Det är höstlov. Jag har inte riktigt fattat det själv haha. Det ska bli så härligt och jag åker till London på söndag! Nu ska jag nog fredagsmysa lite... glass kanske.
HUGS


Måste bara säga

Jag måste bara säga att vår no-lärare är väldigt speciell. Igår hade vi en tobakslabb, den gick i stort sett ut på att hon rökte och vi andades in. Sedan stod hon och berättade hur farligt rökning är.
HUGS


You must talk so big To make up for smaller things


Christina Aguilera - Can't Hold Us Down


So tell me... How is that?

Hmm en aning bloggtorka just nu. Gränsen måste väl ändå gå när man börjar googla ordet "bloggidéer" och får upp något gammalt chattforum där man föreslår att man ska blogga om sitt tråkiga liv för att andra ska kunna känna igen sig, haha nej du. Det blir väl att dricka upp teet, börja dra sig mot sängen och läsa en bok.
HUGS


Bild: Google

171010 Nytt rekord

En regnig men väldigt mysig dag spenderades med Julia idag efter skolan. Desvärre var hon tvungen att gå eftersom hon hade utvecklingssamtal. Så jag ägnar lite tid åt bloggen.

Beep-testet gjordes idag. Det är sååå tråkigt man vill nästan ge sig vid nivå 4 bara för att slippa spektaklet. Dock gjorde jag inte det utan bestämde mig för att slå mitt rekord med hästlängder. Nu blev det inte precis hästlängder med jag är väldigt nöjd med mitt nya rekord :)
HUGS



Your faith was strong but you needed proof

Nu är det sådär mörkt igen... Jag är inte alls taggad på att gå till skolan, iförsig finns det andra andledningar till att jag skulle vilja hoppa över skolan. Ett ord "beep-test"...
HUGS


At the time

Har känt att det liksom kliat i fingararna hela dagen efter att få teckna, bildlektionen räckte inte haha. Så det har jag pysslat med idag efter skolan, det och en hel massa engelskaläxa. Det var väl allt för mig ;)
HUGS



Beyonce-Broken hearted girl


You wanna be on top?

Någon mer som såg top model?


I heard there was a secret chord

Som vanligt så har det blivit plugg hemma hos mig. Dock var det bara Hanna som följde med. Här hemma så blev det lite varmchoklad á la Hanna och jag fixade några mackor.
HUGS






Dagens outfit 251010



Simple


One step at a time

Idag har jag och pappa (mest pappa) skruvat ihop min nya skrivbordsstol, blandannat.



Grejer...







Tadaaa!



Regnet tänkte inte ge sig där heller...



Jag och pappa köpte en klocka på Jysk som vi tänkte sätta upp... sedan kom vi på att vi inte hade någon hammare...


Gårdagens köp

Behövs inte så många fler ord.
HUGS


Kavaj från Only. Ordinarie pris 459.95:- men på rean kostade den 230:-



Le chic C'est moi, just nu det enda franska jag kan eftersom mamma översatte det åt mig :)
Tröjan är från New Yorker, priset var 139 men även det var på rea. Så slutpriset hamnade på 89:-


I never said let it rain

Riktigt tråkväder är det idag. Det regnade hela dagen igår och det kommer säkert att regna hela dagen idag. Jag får väl ladda för lite mys då haha.
HUGS



Blir nog ingen promenad ute för denhär missen


Heartbeats

Bjuder på denna låt ikväll.
HUGS

 


But when I started think of it the beat another time

Har haft ett väldigt efterlängtat besök på Frölunda torg idag (villkoret var att jag följde med till IKEA och mio möbler) där min favorit butik, Only, finns. Jag stack även in på New Yorker när jag såg att de hade rea.
HUGS





Jag tror att jag visar vad jag köpte imorgon


Step on my (blue suede) shoes

Detta paket fick jag hämta efter skolan idag. Snacka om fredagsförgyllaren ;)
HUGS






Kladdkaka

Så enkelt och såååå gott.

*150 g margarin
* 3 dl socker
* 1 dl kakao
* 2 tsk vaniljsocker
* 2 dl mjöl

Smält margarinet och blanda ihop ingredienserna, inte svårare än så ;)

Ungnen: 175 grader i 15-20 minuter



Gymnasiemässa

Idag har jag varit på gymnasiemässa med min klass. Det fanns två sorters personer där; De som nästan slängde broschyrer på oss och de som bara ville hem... Men nu har jag i alla fall skrivit in några (jättemånga!) tider för öppethus i min kalender.
HUGS


201010

Det här var gårdagens accessoarer.
HUGS

Armband



Halsband


Ett av örhängena


There's a place that i go that nobody knows

...och lärarna beklagade att vi var tvugna att börja en halvtimme tidigare än vanligt. För min del spelar det faktiskt inte så stor roll, men det är ju alltid skönt att sova längre. Nåja hoppas att föreläsningen blir kul i alla fall. Vår So-lärare som ringde igår sa att det skulle vara värt det.
HUGS 


A sweet escape

Det blev riktigt regnigt och ruggit precis när vi slutade skolan så det var bara att traska hem i regnfall. Måttligt roligt men just nu är det faktiskt väldigt trevligt att sitta inne och mysa.
HUGS


But you wanna hear what lives in my brain

Har precis sett det andra avsnittet av Gossip girl. Den serien är bara såååååååå bra!

I alla fall, lite tidigare tog jag och Hanna  några höstbilder. Oturligt nog blir det mörkt fort som attan så vi tog några i motljus.
HUGS


Your time to shine Don´t wait in line

Idag blir det lite söndagsfika med vännerna, sedan kanske jag kan få ut dem på en liten fotorunda. Jag känner att mitt lager med höstbilder behöver utökas haha
HUGS


It´s ok if you don´t remember, just don´t forget

Har verkligen varit en heldag i stan. Mamma och jag mötte upp hennes gamla pluggarkompis och hennes dotter vid pendeln. Sedan gick vi runt halva Göteborg och shoppade lite. För min del blev det inte så jättemycket, men ett gulligt block från Lagerhaus fanns i bakluckan på väg hem.
HUGS



Shout it out, scream it loud

Vaknade till frost denhär lördagsmorgonen. Så just nu överväger jag vinterskor också, men det verkar inte så olidligt kallt...tror jag. Är det frost hos er, eller kanske t.o.m snö?
HUGS



Enrique Iglesias - I Like It

Jag blir så glad av denhär låten, den passar verkligen bra till veckans längsta dag ;)
HUGS


Doesn’t he know that I’ve had him memorized for so long?

Det blir verkligen mörkt fort nu. Först märker man att det börjar skymma och sedan är det kolsvart ute. Fast jag tycker att det är rätt mysigt haha. Dock är det lite segt när man ska gå till skolan, men imorgon är det fredag!
HUGS


Dagens outfit 141010

Såhär tänkte jag knalla till skolan, med vinterjackan på förstås. Jag bytte faktiskt höstjackan mot vinterjackan igår. Det är alldeles för kallt annars.
HUGS



It's easier to let you take a guess at the rest

Vi har det riktigt lugnt i skolan just nu så jag tänkte sätta mig och teckna lite. Men först måste ju inspirationen hittas. 
HUGS 




Kavaj, H&M, 199:-

Jag fick en hundralapp av pappa igår det var som en liten present för att jag klarade körkortsprovet för moped. Jag är inte helt hundra (ha, ha, ha, dagens ordvits fick jag in där) på vad jag ska köpa men jag är rätt sugen på en kavaj och då är hundra kronor en väldigt bra början.
HUGS


I look up to the sky, and now the world is mine

Vaknade klockan halv sex i morse, slängde väckarklockan i golvet två gånger så att den stannade. Efter några minuter (jag vet inte, klockan hade ju stannat) lyckades jag fixa den.
   En timme senare (efter den otroligt lyckade morgon-incidenten) så åkte jag och pappa in till Möndal där jag skulle göra körkortsprovet för moped.
HUGS

Såhär gick det:


Hello, hello baby you called? I can´t hear a thing

Dehär örhängena är riktigt snygga tycker jag. Men jag är lite orolig att det blir "ojämn vikt" mellan dem, eftersom storleken varierar. Man vill ju inte gå runt med huvudet på sne... haha.
HUGS


Gossip Girl

Äntligen har Gossip girl premiär på 5:an. Behövs det sägas något mer? Jag sitter väldigt sällan totalt bänkad framför tv, men detta är undantaget.
HUGS


101010

Jag har en riktigt bloggtorka just nu... Så jag bjuder på några bilder av min duschkräm, som jag köpte igår, i olika vinklar och redigeringar. ;)
HUGS







looking good


Oceans

Det blev en bio idag också. Oceans blev filmen och jag såg den med pappa. Åh vilka härliga bilder det var, så otroligt vackert. Det var skönt att de inte hela tiden pratade om den globla uppvärmningen, man hör ju så mycket om den ändå... snart kanske vi slutar lyssna. I alla fall, en otroligt bra film. Jag kan varmt rekomendera den.






Innocently overlooks the truth

Det verkar som om det är lite dimmigt här i Göteborg, men det är inte så kallt...tror jag haha.
  Hmm vad ska man då hitta på en dag som denna? Den som lever får se haha. Det är i alla fall lördag. Behövs något mer sägas.
HUGS


The only thing that keeps me wishing on a wishing star

Jag tycker på något sett att denhär färgen passar bra nu till hösten. Den är lite pigg och kan liva upp  nu när vi går mot mörkare tider.
HUGS


Who´s knocking on the door?

Hösten. Det är ju helt underbart när alla träden byter färger och allt blir lite ruggigt. När man kan krypa ner under filten efter skolan med en kopp te och bara titta på något struntprogram utan att känna att "Jag måste ut för att det är fint väder" Så känner jag det i alla fall.
Vad tycker ni om hösten.
HUGS


They can beg and they can plead

Hade riktigt kul på ungdomskvällen i församlingshemmet igår. Det bästa måste vart när det blev Sing star med låtar från 80-talet, med låtar som te.x. Poison och Material girl.
HUGS


Dagens outfit

Dagens outfit kommer lite senare idag eftersom vi började lite tidigare. Det faktum att jag kom till skolan ca 20 minuter för tidigt för att jag trodde att vi började åtta har inget med saken att göra haha.
HUGS


I just got lost. Every river that I've tried to cross

Haft orienteringsdag idag. Fick ganska mycket bättre tid än förra året, då hade jag i och försig stukat foten men det ser man ju inte på pappret haha. Det var faktiskt riktigt kul, förutom när man tog ett dopp i sumpmarken på väg till 7:an. Det var nästan så att man undrade om det var värt det haha.
HUGS


Bild: Google

Kanelbullens dag

Igår var det kanelbullens dag. Det hade jag inte en aning om när jag vaknade på morgonen, men sedan vid frukosten och ps., som står i tidningen varje dag, önskade alla en "God kanelbulle" först fattade jag ingenting men sedan löd världens längsta "ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Åt ni någon kanelbulle igår?
HUGS


Dagens accessoar

Ugglor är ju bara för gulliga djur, därför gillar jag dethär halsbandet så mycket. Jag köpte det förra sommaren när jag och Hanna var i Allingsås. Halsbandet får hänga runt halsen idag i skolan.
HUGS 


If you wanna know, here it goes. I´m gonna tell you this

Efter tennisen åkte pappa och jag till hans nya lägenhet. Han skulle fixa några persiengrejer så jag tog lite bilder.
HUGS

Utsikten från mitt fönster



Jag som står vid förnstret och pillar på min halsduk.



Skjutdörren till min garderob



Jag i garderoben



Utsikten från balkongen



Det finns en jättespegel i badrummet. Yääy haha


Jag har ett fönster vid taket i mitt rum. Så står jag på en stol kan jag se ut till vardagsrummet haha.



Pappa pillar med persiennerna.


It's a brand new day! Watch me changing up my way

Vilken underbar höstmorgon det är utanför mitt fönster. Dock verkar det som om vårt vildäppelträd envisas med att det fortfarande är sommar, kom igen nu lilla trädet njut av höstens färger haha.
 Jag tänkte i alla fall ta med min kamera ut lite senare idag.
HUGS


I'm good at wasting time and the lyrics need to rhyme

Idag har jag målat i min nya garderob och hjälpt mams att lägga upp återställare (antalet plasthandskar som gick åt är strax under: otroligt många). Det har alltså varit renoveringsdag idag.
   Skyll på att jag sniffat tapetklister och målafärg från rusta hela dagen men det var väldigt mysigt att pyssla på.
HUGS


Flo-rida feauturing Kesha-spin me right round


I'm gonna heat it up, under my control

Jag ska öva lite på gitarr nu hade jag tänkt. Jag missade musiken idag pga att jag var tvungen att gå till tandis, så jag kör på lite eget initiativ haha.
HUGS


RSS 2.0