Sining stars

Detta är mina favorit örhängen. Det känns som om de passar med allt! Jag fick dem av min kusin för något år sedan, och sedan dess har de andvänts flitigt.
HUGS


Lerbad

Har tagit den vanliga joggingrundan. Här har det regnat så jag tog nästan ett lerbad på vägen. Nåja det sägs ju att det är bra för huden. Och att ägg är bra för håret, det sa i alla fall alla när jag fick ett ägg i huvudet första skoldagen i 7:an. Okej inga fler detaljer, nu tänkte jag lägga en ansiktsmask.
HUGS


Beslutsångest

Jag kunde bara inte välja vad jag skulle ha på mig idag så jag tog något väldigt enkelt och la till scarfen som min katt har på sig på bilden nedan haha.
HUGS


Simply

Söndagsmyset bestod av glass och riven vit choklad. Det finns inte jätte mycket man kan göra en såhär regnig dag så det blev lite mys helt enkelt.
HUGS


Höst rött

För mig är det defenitivt höst nu och jag förknippar hösten med rött, gult, orange, brunt och en del andra färger så jag satte ihop en liten outfit denna kalla söndags morgon.
HUGS

Blus: H&M Kjol: Gina tricot Strumpor: Gina tricot Skor: Din sko Väska: H&M


A special feeling...

Jag känner verkligen något speciellt för den här koftan. Jag tycker inte att den är jätte speciell men jag kan bara inte släppa den. Jag tror nästan att jag skulle bli knäckt om jag inte hade den hängande i garderoben just nu haha. That´s me... Så den fick hänga med i pappas bil hem från Only.
HUGS








Frölunda torg

Shoppingen idag kommer från Frölunda torg och närmare bestämt New Yorker och Only, två ställen jag inte brukar handla på. Only har jag sprungit förbi några gånger och jag kikar alltid efter deras kläder när jag är på Vero moda. Men New Yorker har jag knappt ägnat en tanke åt, så jag fick en glad överraskning. Vad jag köpte tänker jag nog hålla för mig själv lite till, men det dyker säkert upp senare.
HUGS


Kallt

Varifrån kom detta kalla väder. Jag vet inte de exakta graderna eftersom min termometer har stuckit någonstans men jag skulle gissa på ner mot 9 eller 10 grader. Har ni det kallt också?
HUGS

¨
Bild: Google

It´s a small world we´re living in...

Mina föräldrar ska skiljas och jag ska flytta. Men vad är oddsen för att min tennistränare kommer förbi en fredagkväll och kollar in vårt hus till sin bror i Kalifornien? Antagligen inte så stora... Vissa skulle kalla mitt liv vanligt, andra vet bättre.



Jag redigerar



Lärde mig detta igår :)

Den absoluta botten

Jag måste nog blogga några glada inlägg snart men jag blir ju så irriterad. Fint nu hade vi nästan fått ordning på allt men vad säger lärarna då? Jo vi bara måste byta skåp för att 8:orna eller 6:orna eller vilka det nu var inte har några skåp. Men vad ska vi ha för skåp då!? På den ljusa sidan: Vi fick i alla fall schemat.
HUGS


No order

Det är verkligen otroligt svårt att få ordning i skolan. Alla kom en timme försent eftersom vi hade fått fel information av vår lärare, det gjorde att vi blev sena till gympan och fick fem minuter på att att byta om från gympan till nästa lektion. Plus att vi inte fick något schema. Men det blir väl bättre hoppas jag.
HUGS


Smått irriterad

Jag skulle verkligen behöva vårt nya schema men det ska lärarna minsann sitta inne med lite till. Hoppas  verkligen att vi får det idag annars kan jag få lite problem he... he... he...
Ha en bra dag alla :)
HUGS

240810

Det är lite ruggigt väder just nu, det är sådär kallt och dessutom kommer regnskurarna slumpvis. Jag bytte om till lite mer soft stil och nu tänkte jag sätta mig med en kopp te.
HUGS


Shakira- waka waka

Den här låten är verkligen sommar även om jag knappt kollade på fotbolls VM.
HUGS

 

I en hastighet av...

Inte nog med att det är första skoldagen, det var min första övningskörning med moped. Jag fick köra i ett inhängnat område och jag tror att min högsta hastighet var 10km/h, och jag tyckte att det gick jätte fort haha. Men helt ärligt har jag aldrig kört moppe förut.
HUGS


Vi är inte B längre

(Rubriken är ett internt skämt)

Första skoldagen avklarad.  Även om en och en halv timme är lite kort. I alla fall så såg de flesta ut som vanligt och vår svenskalärare överaskade oss med minst sagt speciella byxor... 
Sedan blev hon lite poetisk och bad oss att göra varsitt "kronblad" vi fattade såklart inget. Härligt att vara tillbaka i skolan.
HUGS




Våra kronblad ihopsatta till en blomma... typ.


Make it or break it

Jag börjar om ca en timme och ska gå i skolan i en och en halv timme. Det känns lite lagom värt det haha. Nej med det är skönt att starta lugnt.
HUGS


Sista sommarlovsdagen...

Sista sommarlovsdagen... Jag är rätt taggad på skolan faktiskt. För helt ärligt börjar det bli lite segt att vara ledig. Så jag ser fram emot att börja i skolan imorgon (haha, fråga mig imorgon kl halv sju så får vi se hur taggad jag är på skolan då). Just nu känns det bara som om jag vill ha lite rutin på saker och ting.
HUGS




Time for dessert


Dagens outfit

Såklart är jag den sista som uppskattar svarta jeans, men igår köpte jag ett par i alla fall. Jag är nästan säker på att det var ödet haha. För jag hittade ett par Crocker (jag kan nästan inte ha några andra modeller för det är nästan bara de som har 28, 34. Så vitt jag vet). På rea  var det också så när jag åkte hem var jag ett par jeans rikare och 150kr fattigare.
HUGS


Fake it till you make it

Här är några bitar på väskan som jag har sytt idag. Jag lägger säkert upp en helhets bild imorgon.
HUGS








Rise and shine

Jag kanske inte  är uppe så jätte tidigt men jag sov så otroligt dåligt att jag inte vad. Lite te och frukost fixar det nog.
HUGS



Get up and walk- Bethany Dillon

Mer redigering

Här kommer två bilder till som jag har redigerat lite.
HUGS


Lost and found

Äntligen, bara några dagar försent hittade mamma mönsterpapper till mig så att jag ÄNTLIGEN kan börja sy på min klänning. Vi har lite stylist kaos hemma eftersom vi snart flyttar. Det betyder att allt vi äger antagligen ligger på vinden eller i garaget haha.
HUGS




Redigerade







Lost!-Coldplay

Den här låten får mig att tänka på sommaren. Det beror på att jag lyssnade på den i när vi åkte från Vaasa till Jakobstad, det är ca 3 timmar.
HUGS


Peeling

Jag köpte en skrubbkräm på ICA idag. Har inte de flesta underskattat ICA? Jag menar man hittar en del riktigt bra grejer för mindre pengar där. Jag köpte krämen för ca 30kr, och på andra ställen kan den kosta närmare 50kr. Så nästa gång ni behöver något i skönhetsväg, kolla ICA.
HUGS


Checking out

Idag ska jag, Hanna och ev. Julia till Allum. Hanna har fått lite cash så jag tror att det blir skoshopping för hennes del.
  Jag tänkte kolla in den här kjolen från Ginatricot.
HUGS


Känns som ett bra plagg att ha.

Does someone feel the autumn?

Jag börjar känna att hösten är på väg. Faktum är att det finns lite gulnade löv utanför mitt fönster och jag börjar känna ett behov av att lägga sommarkläderna längst bak i garedroben. Bara häromdagen tände jag några ljus och njöt av mitt kvälls te. Jo hösten är nog på väg.
HUGS

Bild från förra året


Nagelborste

Jag har köpt en liten sak till i Finland. Jag köpte en liten nagelborste.
   Jag har aldrig tänkt på hur mycket skit man faktiskt får under naglarna, tack och lov biter jag inte på naglarna men det känns lite äckligt ändå. Så jag hoppas att det kommer att hjälpa. Andvänder ni nagelborste?
HUGS


I want to be creative

Jag ska snart ge mig in i en intensiv jakt efter kalkeringspapper. Huset är lite av en katastrof nu när det är flytt på G... Helt ärligt har jag inga stora förhoppningar, men man måste ju försöka haha
HUGS



Detta tyg tänkte jag sy en klänning av. Dvs om jag hittar kalkeringspapper...



Detta tyg blir en väska efter att jag inhandlat lite grejer.

Good stuff

Här kommer lite mer av det jag köpte på min Finlandsresa.
HUGS



Hårinpacking. Alltid bra att ha tycker jag.



En "ansiktstvål" köpte jag också. Eftersom jag fick höra av min kusin att "vanlig tvål" är ett stort No, No. Det torkar ut huden.

Shopping i Helsinki

Mopedkursen gick jättebra. Tack för alla "lycka till" kommentarer.

Tänkte visa lite av vad jag köpte i Helsingfors mer kommer senare.
HUGS



Tröjan är köpt på Säppälä för 12.95€.



Jeansskjortan är köpt på H&M för 9.95€ i Helsingfors (antagligen) dyraste galleria haha. Jag menar har man en affär där som vill ha 225€ för ett par mjukisbrallor är det inte helt ok...



Mitt tredje köp är från sommarrean på Zara. Egentligen var det ett ganska dumt köp men den var ju så söt och priset kan jag inte klaga på. 6.95€ skulle de ha för den.


Dagens outfit

Idag börjar min mopedkurs och helt ärligt är jag lite nervös (skumt?) men det går väl över så sen... hoppas jag. Ialla fall bilderna som jag lovade att lägga upp kommer så småningom så fort jag har lite tid över.
HUGS


East, west home is best

Det är verkligen skönt att vara hemma. Jag kom egentligen hem igår men jag var lite för seg för att blogga. Jag lägger möjligtvis upp lite bilder imorgon. Känner att det blir en seg bloggstart igen, jag ska bättra mig. Hur har ni det?
HUGS

Det bär av till Finland igen

Tillbaka den 14:e augusti.
Ha det bra alla!
HUGS


Chokladbrunt

I går köpte jag också ett nagellack fån Depend (Nr 186). Jag måste hissa Depend för deras storlek på nagellacket, det är precis så att man hinner andvända slut det innan det torkar. I alla fall om man andvänder så lite nagellack som jag gör.
HUGS



Vad tycker ni om chokladbruntnagellack? (bilden är lite kass)


Dagens reafynd!

Som jag suktat efter denna kofta men 500 spänn kändes lite mycket för någon med min budget. MEN så hittade jag den på 50% rea blev alltså 250 kr (för er vars hjärnor också tagit semester) men det är inte allt min mamma hade en "liten" rabatt som jag fick. Så slutpriset landade på 195 KRONOR. Kändes som ett riktigt kap.
HUGS


Från Allingsås

Jag och plånboken gick loss på lite skönhets grejer idag i Allingsås.
HUGS



Dushkräm från The Body shop.



Ansiktsmasker från Kicks.



Fick ett prov på shampoo och balsam från The Bodyshopp (wohoo! haha)



Slutligen bestämde jag mig för att falla för reklamen... Är det någon som har testa detta shampoo?

She´s got to love nobody

Jag tycker att den här versionen av Lady gagas Poker face är riktigt bra. Jag har aldrig gillat den låten eftersom jag inte kunnat höra vad hon sa, men den här känns helt rätt haha. Den kommer från Glee. Enjoy.
HUGS


Ansiktsmask

Efter min joggingtur idag så beestämde jag mig för att ha ett litet spa (kände att jag förtjänade det haha), så just nu har jag lagt en ansiktsmask och senare tänkte jag måla naglarna.
HUGS



Bild

En hel massa grejer man samlar på sig

Jag och Julia gick igenom en del av min bokhylla idag. Man samlar verkligen på sig en hel del grejer när man bor på samma ställe i 10 år haha. Jag vet inte hur mycket födelsedagskort som jag slängde. Visst älskar jag kort men man kan ju inte spara det för alltid...
HUGS


Bild: Google

Right round- Flo rida

Nu ska jag börja gå och lägga mig.


Prins charming med morgonrufs

Jag och mamma har suttit på vinden sen klockan 10. Vi har rensat bland mina gamla leksaker. Jag kan bara säga att man hittar en hel del. Vi fick sitta och klä på alla mina gamla barbieprinsessor och prinsar kläder så att vi inte skulle ha så mycket lösa grejer och alla såg ut att ha en fruktansvärt dålig hårdag haha. Det är väldigt kul att uppleva lite nostalgi.
HUGS 


Pure

Egentligen hatar jag att åka Finlandsfärjan. Speciellt när man ska sova, för det går helt enkelt inte. Det enda som verkligen räddar mig är Tax Free. Det ända som är lite jobbigt med det är att färjan måste stanna vid Åland, så att det bullrar värre än när folk spolar på båtarna, annars skulle de inte få sälja Tax Free.
HUGS



 Blev köpt på Finlandbåten plus en hel massa godis


RSS 2.0