Segar

Jag blev riktigt trött nu. Har haft full sysselsättning efter skolan. Jag och kompisarna har tagit en blandad kompott med bilder, åh vad kul vi hade haha. Jag tänkte inte göra så mycket nu mer än lägga mig och läsa. Hörs i morgon.
Hugs


Gossip girl

Vilket fruktansvärt avslut på säsongen. Jag kan knappt vänta till i höst när säsong 4 börjar, men än är det sommar så jag ska väl passa på att njuta i solen medan jag väntar. Vi har en väldigt kort dag i skolan idag, så jag kanske får lite tid över som jag kan spendera utomhus.
Hugs

Be happy

På sommaren så måste man äta glass tycker jag. Förutsett att man gillar glass, annars är det totalt onödigt. Jag har ialla fall satt i mig två glassar den här helgen, men det är väl ingen form av rekord. Jag känner mig på bra humör idag, hoppas att ni också är på bra humör.
Hugs


 



Även om Magnum Gold var väldigt god är denna mer i min smak. Kanske för att jag älskar vit choklad.


Eurovision

Vinnarlåten är verkligen helt okej. Jag tittade inte så mycket på det, det enda jag såg var snabbreprisen på alla låtar och då lät ingen bra haha. Så när jag satt öch tittade på röstningen så satt bara jag och mamma och gissade vilken låt som skulle få 8,10 och 12. Mamma gissade rätt 70% av gångerna jag ungefär 10%.
Hugs


Uppe med tuppen

Okej inte riktigt. Jag och pappa har varit uppe och grattat mamma på morsdag. Jag är fortfarande väldigt trött så jag vilar lite till, sen ska jag duscha och snabba mig till frukosten. En liten fågel viskade att det blir tårta ;)
Hugs

Det var värt det

Sitter och vilar mina ben igen haha. Vi behövde handla så mamma mutade mig med glass så att jag skulle följa med haha. Men det var värt det ;) Jag testade Magnum Gold och helt ärligt föll jag för reklamen men det sa jag aldrig till mamma annars hade hon nog påpekat det hela vägen hem haha. Den kan jag i alla fall varmt rekomendera ( hehe, fick in en dålig ordvits där)
Hugs




 


Vilar benen

Jag har precis kommit hem från tåget. Jag är så fruktansvärt trött i benen. I och för så har jag stått upp 11-16 samt gått hem (en halv timme) dessutom så spelade jag tennis en timme innan jag började jobba, så jag anser att jag förtjänar lite vila haha. Mina händer är super torra och luktar diskvatten. Jag har som tur är ingen kladdskräck men jag hatar lukten av kladd.
Hoppas att ni har haft en bra dag än så länge.
Hugs

Äntligen helg

Vad underbart det är med helg! Idag ska jag träna tennis, sedan ska jag jobba lite på ett kafe, jag ska också försöka fixa en morsdags present. Det är kanske allt jag hinner... nja något mer kan jag säkert klämma in. Årets första dopp? Känns som om jag ligger lite efter på den punkten.
Hugs

Någon som har tagit årets första dopp?



Jag hade ingen riktig badbild.

Indiendag

De som nu inte vet vad indiendagen innebär kan skrolla ner lite haha. Det blev grymt mycket jobb, i alla fall om man frågar ryggen. Men vem klagar... (okej jag alldeles nyss). Det var faktiskt en helt okej dag, det kom lite smått regn när vi var hemma hos mig och rensade men det försvann rätt fort. Sedan blev det lite mat (pasta och köttbullar, klassikern) efter det en jätte god hallonsmoohtie, plus lite te och scones nu senare på kvällen.
Hugs

En dag med mycket skratt haha.


Snabbt inlägg igen

Idag: Indiendagen= jobba hemma.
Min plan: Först jobba hos Hanny-Panny sedan dra till Juppa sedan hem till mig.
Hos mig: Jobba tills vi nästan är blåa i ansiktet sedan göra en grymt god smootie och sätta oss ute i solen. Om vädret håller. Hoppas!
Hugs

När det i vanliga fall skulle börjat skymma...

...tog jag dessa bilder.












Kortfattat.

Idag är det ju premiär för Sex and the City 2. Jag ska inte se den idag. Är det någon som ska gå på premiären?
Hugs

Vatten

Temadagen handlade om vatten och att det inte finns tillräckligt med det till alla. Vi såg en film om en flod som håller på att försvinna och när den gör det kommer de som bor i närheten inte kunna försörja sig. Vi fick också räkna ut hur mycket vatten vi gjorde av med på en dag. De flesta kom upp till 200 liter. Det är så självklart för oss att ha vatten att man glömmer att alla inte har det, och de vattnet de har är så förorenat så de blir sjuka. Man skulle så gärna vilja göra något.


Sovmorgon

Idag fick jag njuta av en liten sovmorgon. I skolan har vi Agenda 21- dagar, alla elever i vår skola ska samla ihop pengar till Indien. Det ska vi göra på fredag. Då får vi vara hemma hela dagen och göra lite trädgårdsarbete eller tvätta etc. Idag ska vi ha en temadag men jag är inte riktigt säker på vad vi ska göra. Nåja sovmorgon blev det ialla fall.
Hugs 

Hoppet återväde!

Japp! Jag lyckades sälja en salami. Om jag hade haft en något mjukare matta skulle jag nog börja slå bakåtvolter haha. Jag antar att vill man så går det. Om en timme börjar Ugly Betty, någon som ska se?
Hugs




 Längtar verkligen till premiären! 27 maj

Bild: Google


Vädret; mulet men uppehåll

Det känns som om att när jag har bra väder har ingen annan det, och när jag har regn har alla andra sol. Om det är så hoppas jag att ni njuter av eran soliga dag. Har ni inte sol hoppas jag att ni njuter ändå, det tänkte jag göra. Ha en bra tisdag.
Hugs 

100524

Tänk att klockan nästan är halv tio och det är fortfarande ljust ute. Det är ju i och för sig rätt bra, men när man ska sova blir det lite värre. Mina persienner funkar inte så jätte bra haha.
Hugs


Smile :)

Det är något skumt med vädret. Det är jätte fint på helgen, sedan vaknar man på måndagsmorgonen och ser emorma gråa moln. Nåja det kanske blir finare senare på dagen.
Hugs



Redigerad

Jag har haft riktigt kul med mitt photoshop idag. Jag brukar väldigt sällan redigera mina bilder men nu blir det väl mer sånt haha. Hoppas att ni njuter av söndagskvällen.
Hugs


Dagens outfit

Jag gjorde dagens outfit lite annorkunda idag genom att testa ett nytt redigeringssätt, eller vad man nu kallar det.
enjoy :)
Hugs


Taggar...

Sitter här och taggar upp för min träning snart. Katten jamar vi dörren så jag tror att jag ska ta en lite promenad med henne innan. Så att hon också kan njuta av DET UNDERBARA SOMMARVÄDRET var bara tvungen att nämna det haha.
Hugs

Solig morgon

Det var helt underbart väder igår, jag hopppas på lika fint idag. Jag tror faktiskt att jag fick lite färg igår. Jag brukar inte bli så solbänd på sommaren. Det kan bero på att jag aldrig orkar ligga still och sola, jag gör hellre något annat som fotar, badar osv. Men lite färg får man ju alltid haha.
Hugs


Musikhistorien passerar


Hugs

Salamidag 2

Jag hatar faktisk den där salamin idag. Jag har inte fått sålt en enda. Jag var rätt säker på att det skulle gå såhär så förvånad är jag inte. Men jag kan inte fatta vad jag gör för fel. De flesta i klassen har ialla fall sålt tre. Kanske det finns så många andra som säljer grejer i mitt område, så folk börjar bli rädda för dem. Jag förstår dem, jag avskyr när folk kommer hit och säljer det ena eller det andra. Det värsta är när de inte ger sig när man säger nej. Visst måste man vara envis, men det är jätte irriterande. Om jag måste bli sådär kommer min självbild bli väldigt skadad. Det ända jag fick av det här var blöta och halvförstörda converse.
Hoppas att ni har det bättre.
Hugs 

Lite Göteborgshumor



 God morgon alla!
Här är det en rätt trist morgon men jag har större förhoppningar framåt dagen. Dock håller inte tidningen med mig. Väderdelen är alltid den eviga pessimisten. Hoppas att ni får en underbar fredag.
Hugs


Salami

Jag ska snart ut och försöka sälja den där salmin. Vi måste sälja mins åtta, och med min försäljningstur har jag inga större förhoppningar. Men man kan ju inte ge upp innan man försökt. Jag tror att jag väntar till femtiden då lite salami- hungrigt har kommit hem. Jag ska nog äta något litet sedan öva på mitt föräljningsleende haha.
Hugs

Har ni några försäljningsknep som ni vill dela med er av är jag tacksam.


06:58


Sommaren är här

Jag kunde till och med sola mig lite mellan lunchen och klassrådet. Den här bilden tog jag nyss.
Hugs



Så underbart det är med sol.


Scones receptet

Här är receptet jag andvände igår.

Scones 6st

3½ dl vetemjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
50g margarin eller smör
1 dl mjölk
1 ägg

Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke.
Fördela matfettet i de torrra ingredienserna till en grynig massa.
Vispa ihop mjölk och ägg. Häll det i bunken och rör om snabbt till en deg. 
Platta ut degen på mjölat underlag till en rund kaka, ca 18 cm i diameter. Lägg kakan på tex dubbelvikt bakplåtspapper. Grädda kakan på högsta effekt i 4 min. (Man gör den alltså i micron) 
 

A piece of cake

Hemkunskap är väl inte direkt mitt favorit ämne, men inte en jag kan säga emot rabarberpaj haha. Det gick väldigt snabbt att göra och vaniljsåsen som vi hade till var  suuuuper god. Dessutom fick vi lite hemmagjord glass till. Mums. Nu sitter jag och Hanny- Panny och väntar på Juppa som skulle hit. Jag har gjort ett rätt hyfsat försök på sconse men jag är inte riktigt säker på hur det gick. Är jag den enda som bara misslyckas med sconse?
Hugs


Allmänt tråkigt person?

På dagens schema står det inte så mycket faktiskt. Men om Juppa kommer hem idag så kommer hon antagligen hem till mig vare sig jag vet det eller inte haha. Nej annars flyter det på som vanligt. Jag måste vara en rätt tråkig person, det måste jag ju ändra på. Säger jag och gör det inte haha. Sådan är jag. Hoppas att ni har en bra dag.
Hugs


Dental care

Jag hittade en låt från Owl city som jag tyckte passade in, eftersom jag var hos tandläkaren i morse. De skulle fixa en plupp som hade lossnat från min tandställning. Haha var det någon som fattade det där? Okej här kommer låten ialla fall.
Hugs




Imorgon kommer Juppa tillbaka från Mallorca.
Pussokram till dig

Monday morning

På något sett passar denhär låten in just i detta inlägget. Det kanske bara är för att "Monday morning" nämns haha. Hoppas att ni får en bra dag. Själv ska jag till tandis.
Hugs


Cykeltur

Jag och mamma tog en liten cykeltur alldeles nyss. Det regnade lite men det var rätt varmt. Vad grönt och fint det har blivit. Det känns som om man tittar på ett blad, fem sekunder senare har det blivit dubbelt så stort haha. Underbart helt enkelt.
Hugs


Badkläder: stadium

Att jag alltid lyckas blogga om badkläder när regnet är nära. Hoppas att det är sol på andra ställen i Sverige. Dessa är ialla fall från Stadium.
Hugs



Breakfast

Jag bestämde mig för att göra äggröra till frukost. Det var faktiskt första gången jag gjorde det och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd haha. Nae inget slår lite äggröra till frukost, det känns på något sett lite lyxigare haha.
Hugs

Shoppingen

Detta var vad som fick föjla med hem.
Hugs




 Shorts från Only. Ca 199 kr



Skärp från Gina tricot. 79.50kr



Armband H&M. 99 kr


Dagens fika

När man är ute och shoppar tycker jag att det hör till att fika, men det är kanske bara min åsikt. Däremot spelar det ingen roll hur mycket man fikar haha.
Hugs



 Smoothie



Macka


Intressant krönika till frukost

Jag läste en krönika i GP som ni kan läsa här.

Jag började störa mig på meningen där han skriver "Varför tror ni bloggare att ni på något sätt är mer intressanta än någon annan?" jag kan inte förstå vad han grundar det på. Bara för att jag har en blogg anser inte jag att jag är mer intressant än någon annan. Jag har ingen aning hur han har fått det intrycket av bloggare. Att blogga är frivilligt och det är också frivilligt vad man skriver om. 

Sedan skriver han "Jag syftar så klart på alla som ständigt lägger upp saker på Facebook, Bilddagboken och msn om att alla ska läsa just deras blogg." Jag tycker att det är en ganska självklar grej att göra, för visst vill man att folk ska läsa om det man skriver. Eller har jag missförstått allt?

Jag kan inte heller förstå vad han menar med "nonsens". Är nonsens mitt inlägg om Förmiddags te. Eller är det en åsikt om att jag gillar att dricka te. Jag tycker inget liv heller är meningslöst, det det handlar om är hur man framställer det. Skriver man bara precis ordagrant vad som hände är det kanske inte jätte kul men om man lägger till lite skämt eller dåliga ordvitsar kan den gråaste dag bli jätte rolig att läsa om.
  Jag tycker att det är kul att läsa om människors dagar. Det är klart att man inte bara vill höra "Min dag har varit skit." men helt ärligt har jag inte stött på något sådant någon gång. Jag har bloggat sedan sent 2008 så lite erfarenhet har man fått. 

En andledning till att jag bloggar är att, t.ex när jag köper en ny tröja. När jag har den i skolan är det inte ens någon som väder på huvudet, men när jag lägger upp den här på bloggen så kan jag få massa kommentarer om att de tycker att den är snygg. Jag kan till och med få tips vad jag kan andvända den till. Kan inte alla människor ibland behöva höra hur fina/snygga/bra de ser ut?
Hugs

Tacksam om ni orkar läsa, om inte kan ni komma tillbaka senare.


Dagens outfit



Laddar upp för fredagsmyset. Hmm popcorn låter bra.
Hugs
Ha en mysig fredagskväll.

Speciellt du Juppa, hoppas att du har det gött på Mallis


Inget slår förmiddagste

För mig är det fortfarande förmiddag men det är väl olika för alla. Nu har solen till och med kikat fram lite så det kanske blir en liten promenad idag.
Hugs



140510

Lite grå dag idag med, men jag är i alla fall på jätte bra humör så det kan kvitta haha. Har inga direkta planer så det blir improvisation haha.
Hugs


Fynden från igår

Bättre sent än aldrig sitter bra här. Jag tänkte lägga upp bilderna från shoppingen igår.
Hugs



 Provade alla färger men det var de vita som kändes rätt.

 

 Tröjan jag har på mig fick också föjla med hem


Tråkväder

Pappa och jag har fixat lite med båten så jag passade på att testa min fjärrutlösare. Jag är helt mållös för hur bra grej det faktiskt är. Årets julklapp släng dig i väggen haha. Tyvärr var det inte det bästa vädret men några bilder kan jag bjuda på.
Hugs



 




serata italiana

Jag har precis kommit hem från församlingshemmet. Även om den "italienska aftonen" blev något misslyckad var det väldigt kul. Kyrkoherden som skulle laga maten var sjuk, men det blev ändå lite italienskt med pizza från pizzerian fem minuter bort haha. Som sagt det var i alla fall väldigt kul. Nu ska jag nog fortsätta myskvällen med familj och katten.
Hugs


God morgon... igen

Ja, jag börjar bli en morgon bloggare. Andledningen till det är att jag verkligen inte kommer hinna ikväll... tror jag haha. Efter skolan ska jag och H ut och shoppa (bl.a.) en present till hennes mamma och jag ville ha solglasögon. Det var väl ungefär det jag skrev igår haha.
  Det är så härligt att det är en lång helg. Jag vet inte allt vad jag ska göra men min systemkamera ingår ialla fall.
Hugs

Vill haaaa!

God morgon. Imorgon tänkte jag och H åka till stan och hitta en present till hennes mamma (bland annat). Vi (mest jag kanske) tänkte besöka H&M och se om jag hittar några snygga solglasögon. Jag vet att jag redan har två par men man måste väl ha lite mer variation, nej okej jag ska komma på en bättre bortförklaring.
Hugs

  Solglasögon: H&M 49.50kr/st (finns i fler färger)

Veckan

Det är tre dagar på den här veckan, en är redan avklarad. I veckan har lärarna tryckt in två prov plus att jag ha spanska till på onsdag. Det går väl bra, jag försöker att inte stressa upp mig i onödan, men det går ju sådär. Det blir i alla fall en lång helg. Härligt!
Hugs 


















 Bild: Google 

Konfapresenter

God morgon! Jag tänkte visa några av presenterna jag fick i lördags.



 Såklart lite blommor



Såklart fick jag ett kors



Bibeln



En psalmbok



En liten ring

Såklart jätte fina kort

Hugs


Vemod

Just nu känner jag den där lite sorgsna men ändå glada känslan man har efter att alla gäster åkt. Det var min konfirmationshelg och som jag antog så blev det ingen bloggning. Det är kul att vara konfirmerad men jag kommer sakna alla sååååååhäääär mycket haha. Tur att det finns facebook ;p Nej jag ska väl gå och hjälpa mamma med den sista städningen så kanske jag bloggar lite senare.
Hugs

God fredagsmorgon

Jag har sovit som en stock inatt, och det är ju väldigt gött. Idag så är det mer konfarepetition så jag kommer snog hem vid niotiden om jag har tur vill säga. Sedan kommer besöket också så något mer bloggande kan jag inte lova. Hoppas att ni får en underbar fredag!
Hugs


Titta vad som kom hem till mig

Jag fullkomligt älskar Owl city. Jag är fortfarande fast i Fireflies. Jag har en väldigt bred musiksmak så jag hittar ganska lätt något jag gillar, det jag gillar extra med den här skivan är att låtarna har har så roliga handlingar. Kan rekomendera den till er som gillar lite annorlunda låtar eller ni som vill testa något nytt.
Hugs


Krims krams

Jag blir så sugen på att inreda rum när man hittar kul grejer te.x från Lagerhaus. Jag älskar att köpa lite onödiga roliga grejer ibland. Hoppas att ni har det bra.
Hugs


Badväder snart?

Ja det får vi verkligen hoppas. Så man får plocka fram badkläderna igen. Jag skulle kunna tänka mig att köpa en ny. Då kanske någon av dessa skulle passa mig.
Hugs


Donkeyboy

Jag blir så glad av den här låten. Den är så grym att dansa till haha. Lägg in lite headbanging så kommer ni ha hur kul som helst ;) Det är perfekt nu när det är lite regnigt och grått.
Hugs


br />


Allsång

Roligaste Svenskalektionen på länge. Killarna kom på hur radion funkade och så började allsången i klassen. Aldrig har Darins låt "Your out of my life" låtit så bra. Tur att läraren inte var närvarande haha. Det roliga var att  de flesta jobbade pecis med det de skulle.
Hugs

God natt

Jag känner mig helt slut. Jag kommer däcka så fort jag lägger mig i sängen haha. Konfarepetitionerna gick okej, det är såklart lite finslipning som behövs men det blir säkert jätte bra sedan. Dessutom behöver vi lite mer rekvisita, men jag måste säga att alla har varit kreativa med att "bygga" ihop grejerna. Särskilt imponerad är jag på åsnehuvudet av gips.
Hugs


Bild: Google


Too much

Den här veckan kommer defenitivt bli stressad, men jag kommer nog ha rätt hyfsad kontroll. Jag ska konfirmeras denhär veckan på lördag, så idag, på onsdag och fredag ska vi repetera kofirmationen. Dessutom ska jag få min tandställning på torsdag och det kommer så klart skava och hålla på, men det kan ialla fall inte bli mycket värre. Ha en bra dag alla! :D
Hugs

Dagens tvkväll

Jag tänkte dra ett snabbt inlägg innan Gossip girl börjar. Okej, det är en timme kvar men jag laddar upp haha. Dessutom kan jag se reprisen på Cougar Town innan. Jag tänkte kolla in Wipeout också. Ha en bra kväll.
Hugs



 Bild: Google


Följ mig med bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Dagens accessoarer



 Kännde för något lite annorlunda.
Nu ska jag ut och fota
Hugs


Mys morgon

Just nu sitter jag framför tv och äter min frukost. Desvärre är det inget bra på tv, bara reklam för volvo... Det ser ut att bli en fin dag idag så jag kanske tar några bilder.
Hugs


Middagen serverad och uppäten

Ikväll bestämde jag mig för att göra en vegetarisk lasange. Det blev väldigt mumsigt haha. Jag har faktiskt aldrig tänkt på hur god vegetarisk mat är emellan åt. Man borde ha en dag i veckan då man bara äter vegetariskt.
Hugs 


Min Lördagsförmiddag



Dagens outfit
Tröja: Lindex Jeansleggins:
Gina tricot
Halsband: Kappalh
Örhängen: Gjort själv



Sötnosen och Snyggingen. (Ni avgör vem som är vem :p)



Te, African Rooibos. Jag känner faktiskt inte så många som gillar rött te... Hur är det med er gillar ni rött te?
Hugs


RSS 2.0